recenzie – Audiobook Către tine… cartea care se citeşte cu ochii închişi (2)

Către tine AudiobookCătre tine… exerciţii de meditație creativă, dezvoltare personală și well-being [Sorina Daniela DUMITRACHE], lectura Iolanda MITROFAN

Acum o vreme, vă povesteam despre o carte de citit cu ochi-nchişi. Poate c-am fost auzit, poate că i-am inspirat, fapt e că, iată, acum chiar putem citi cu ochii închişi această carte, şi nu doar metaforic, ci la propriu.

Cartea „Către tine.. 13 exerciţii de autocunoaştere, dezvoltare personală şi well-being”, scrisă de Sorina Daniela DUMITRACHE, va putea fi acum şi ascultată, urmând să apară şi în format de carte audio. Am avut bucuria şi plăcerea de a fi printre primii care au primit un exemplar pe care bineînţeles că m-am grăbit să-l şi ascult.

Mărturisesc că nu am reuşit să intru chiar imediat în starea de auditor atent şi, la început, am fost puţin circumspect, dar, după ce mi-am dat voie să mă relaxez şi mi-am închis ochii, vocea plină de căldură a doamnei Iolanda MITROFAN – şi nu pot să mă gândesc la o persoană mai potrivită pentru a ne ghida prin teritoriile fascinante ale acestor meditaţii creative şi creatoare – mi-a indus cu uşurinţă starea specială care să-mi permită călătoria prin meandrele propriilor mele instanţe psihice – conştiente, subconştiente şi inconştiente -, mi-a înlesnit călătoria către mine. Ca şi cum ar fi stat în fotoliul de alături, dirijându-mă şi veghindu-mă.

Consider că a fost o idee foarte inspirată să fie combinate rândurile scrise de Sorina cu (re)interpretarea doamnei Mitrofan, pentru că acest lucru conferă noi valenţe textului, iar nouă ne oferă şansa de a mai face o incursiune în vastele noastre teritorii interioare şi de a mai risipi o parte din umbrele pe care e posibil să le mai fi aruncat cotidianul peste noi.

Te invit, deci, să citeşti câteva rânduri „către tine” stând confortabil într-un fotoliu… cu ochii închişi spre exterior şi deschişi spre interior!

(recenzie realizată de Radu Filip)

http://www.radufilip.ro/560/

http://sper.ro/editura/autori/sorina-daniela-dumitrache/c%C4%83tre-tine-exerci%C8%9Bii-de-medita%C8%9Bie-creativ%C4%83,-dezvoltare-personal%C4%83-%C8%99i-well-being-sorina-daniela-dumitrache-audiobook-detail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s