Workshop: TRAUMELE PRE- ȘI PERINATALE, 16-18 martie, București

În perioada 16-18 martie 2018 se desfășoară atelierul ”TRAUMELE PRE- ȘI PERINATALE”, coordonat de Prof. Univ. Dr. AMARA RENATE ECKERT și Prof. GERHARD FICHTNER la București.
DESCRIEREA WORKSHOPULUI:
Acest atelier se va desfășura în manieră experiențială, cu suport teoretic și exerciții aplicative. Pe parcursul celor două zile și jumătate vom explora în profunzime subiectul traumei și vom înțelege cum anumite experiențe pre- și perinatale se transformă în experiențe traumatice. Vom învăța totodată despre memoria implicită și despre diferitele etape ale vieții pre- și perinatale.
DESCRIEREA FACILITATORILOR:
Prof. Univ. Dr. Amara Renate Eckert este cadru didactic la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Darmstadt, Germania; competențe în Gestalt terapie, psihoterapii corporale, psihologie pre- și perinatală și programare neurolingvistică.
Prof. Gerhard Fichtner, specialist în psihoterapie corporală; docent în echipa de cadre didactice a Academiei Germane pentru psihomotrică începând din 1989. Coordonarea trainingului „terapie prin conştientizarea simţurilor (SET)” – în Institutul IBP, Winterthur/ CH.
Program:
Vineri: 17:00-21:00; Sâmbătă și Duminică: 10:00-18:00
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: catretinepsi@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s