Meditație cu Bolurile Tibetane

Dragi prieteni,

Cu bucuria de a vă aduce mai aproape de voi înșivă, vă lansăm invitația de a experimenta puterea Bolurilor Tibetane Tradiționale alături de fondatoarea Centrului Shima Healing, Akiko Igarashi.

Haideți să ne bucurăm împreună de magia sunetelor și vibrațiilor produse de bolurile tibetane, de arta vindecării și armonizării interioare prin această metodă practicată și împărtășită cu pasiune de Akiko!

Detalii găsiți mai jos!

Hai cătretine!

***

Paradise-10-700x350Puterea sunetului vindecător produs de anticele Boluri Tibetane se traduce într-o experiență ce nu poate fi descrisă și care trebuie trăită pentru a putea fi ințeleasă.

Bolurile Tibetane au efect atât la nivel celular, prin transfigurarea și ameliorarea durerilor fizice, cât și la nivel energetic, deblocându-ne energia corporală în vederea vindecării și regenerării interioare, dar și autotransformării pozitive.

DSF0213-700x350Akiko Igarashi este specializată în yoga, meditație, terapie reiki, terapie prin intermediul bolurilor tibetane. Practică Reiki din anul 2003 și este trainer Hatha Yoga din 2005, iar în anul 2006 a obținut în India calificarea de terapeut în practica yoga.

După 11 ani petrecuți în mediul IT corporate, și-a descoperit pasiunea și propriul adevăr interior în timp ce preda un curs de yoga unor copii dintr-un orfelinat din Nepal. În acel moment, sunetul armonios al Bolurilor Tibetane a rezonat profund în interiorul său, experiență care a determinat-o să își schimbe viața, căutând din acel moment să împărtășească înțelepciunea artelor vindecătoare și să își dedice viața copiilor și fericirii lor. Din acea zi petrecută la orfelinat, Akiko s-a dedicat exclusiv practicii yoga, oferind sesiuni de terapie pe baza bolurilor tibetane în diverse locuri ale lumii.

Principalul său obiectiv este acela de a preda principiile artelor vindecătoare în scopul creșterii personale și își dorește ca practica sa să ajute cât mai mulți oameni. Acesta este și motivul pentru care a înființat Centrul Shima Healing, o școală formativă în domeniul artelor vindecătoare.

Mai multe informații despre Akiko și activitatea sa găsiți aici:

http://www.chloesilverman.com/page/naturo-retreats

http://shima-healing.com/

! Wokshopul nu are caracter formativ și nu propune o tehnică de lucru psihoterapeutic, ci este un eveniment adresat publicului larg, celor interesați de tehnici alternative de relaxare și de reducere a stresului.

Locația va fi anunțată ulterior

Durata: 2 h, miercuri 6 septembrie, orele: 18:00-20:00

Taxa de participare:

  • 60 RON până la data de 15 august
  • 80 RON după data 15 august

Înscrieri: Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: catretinepsi@gmail.com. 

Ocuparea locurilor se face în ordinea efectuării plății.
Vă așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s