Workshop ”PSIHOTERAPIE PRIN DANS ȘI MIȘCARE – pași, proces, experiențe” 11-13 noiembrie 2016

Dragi specialiști, studenți,

Vă așteptăm cu drag la workshopul formativ cu aplicații practice:
”PSIHOTERAPIE PRIN DANS ȘI MIȘCARE – pași, proces, experiențe”
susținut de dans-terapeut Prof. Univ. Dr. Jill Bunce în weekendul 11-13 noiembrie 2016, la București

Mai jos aveți descrierea workshopului, formatorului și detalii privind modalitatea de înscriere.

jillDescrierea workshopului:
Acest workshop se va desfășura într-o manieră experiențială, cu suport teoretic și practic. Veți învăța despre contribuția mișcării și a dansului în procesul de dezvoltare umană și despre importanța conținuturilor psihologice în relațiile interumane.
Sesiunea de vineri va începe cu activități practice, urmate de un seminar teoretic.
Sămbătă vom explora procesul psihoterapeutic prin dans și mișcare și modul în care poate fi experimentat, precum și importanța acestuia pentru clienți și terapeuți. Această parte a atelierului va include o activitate de grup ce se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.
În ultima zi a atelierului, duminică, vom experimenta contribuția psihoterapiei prin dans și mișcare (PDM) în lucrul de grup și puterea transformatoare a PDM cu clienții aflați în situații de dificultate cognitivă, emoțională și/sau corporală. Modalitatea de lucru va fi una experiențială și prin reflecție personală și de grup.

Descrierea facilitatorului:

Jill Bunce este Prof. Univ. Dr. în cadrul Universității din Derby, Anglia și conducătorul programului masterjbal ”Terapie prin dans și mișcare”, Departamentul de Practică Terapeutică. În anul 2010 a pus bazele acestui master despre care afirmă că este un curs creativ, dinamic și experiențial. Dr. Jill Bunce a utilizat dansul ca o formă de artă în comunitate pentru mulți ani, iar ca dans-terapeut, are o vastă experiență cu grupurile vulnerabile precum persoane cu autism, cu dificultăți de învățare, demență, adicții, lucrând cu clienți din diverse categorii de vârstă, de la copii între 3-15 ani, până la persoane vârstnice.
De-a lungul carierei sale, a susținut ateliere și prelegeri în Finlanda, Rusia, Grecia, Spania, România și național (Marea Britanie).

12928127_340936756030070_55590071204112526_n”Jill este o profesionistă desăvârșită și un om autentic cu o dorință sinceră de a împărtăși
din experiența sa profesională, dar și de viață. Este o persoană deschisă la provocări și pasionată de multiculturalitate, care valorifică prezența și experiența fiecărei persoane pe care o întâlnește. Sunt recunoscătoare că mi-a fost mentor, dar și prieten, pentru două luni de practică academică la Universitatea din Derby din Marea Britanie, unde aceasta este fondatoarea și actuala coordonatoare a Masterului de Psihoterapie prin Dans și Mișcare. Este o oportunitate imensă de a porni într-un proces formativ, însoțiți de o specialistă în domeniul psihoterapiei prin dans și mișcare.” (dans-terapeut psih. drd. Flavia Cardaș).

Program:
Vineri: 17:00-21:00
Sâmbătă: 10:00-18:00
Duminică: 10:00-18:00

Perioada de înscriere: 5 octombrie – 9 noiembrie 2016

Credite: Workshop-ul este în curs de acreditare. Se vor oferi 20 de credite de formare profesională.

Înscriere:
Pentru înscrieri și alte informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: catretinepsi@gmail.com.
Pentru a participa la acest workshop vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la aceeași adresă, cu numele dvs, profesia, CNP și datele de facturare în cazul în care doriți factură. Contul în care se achită taxa de participare vi-l vom comunica pe e-mail.
Ocuparea locurilor se face în ordinea efectuării plății.

Locația va fi anunțată ulterior celor înscriși.
Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s