PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA! PROGRAM FORMATIV ÎN “PSIHOTERAPIE CORPORALĂ – STUDIU AVANSAT PENTRU PSIHOTERAPEUŢI”

Dragi psihoterapeuţi, prieteni,

Ştiu că pentru mulţi dintre voi încă nu s-a încheiat vacanţa, însă, fără a vă scoate din starea de relaxare, vin către voi cu o veste minunată, care mie îmi umple sufletul de bucurie.Cu mult drag vă anunţ lansarea PROGRAMULUI DE FORMARE ÎN PSIHOTERAPIE CORPORALĂ, un training avansat pentru psihoterapeuţi.

Programul va fi susţinut de AMARA ECKERT şi GERHARD FICHTNER, doi terapeuţi deja consacraţi în spaţiul experienţialist autohton, doi adevăraţi maeştri pe care unii dintre noi am avut marea şansă de a-i întâlni în cei patru ani de când vin în România.

PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA, vă punem la dispoziţie CEL MAI PROFUND şi RESTRUCTURATIV PROGRAM TERAPEUTIC la care veţi fi participat vreodată. 

Ştiu că în această perioadă, dincolo de relaxare şi încărcarea bateriilor, mulţi dintre noi ne gândim la ceea ce urmează, la ce vrem să facem mai departe, la schimbări şi decizii, la tot ceea ce ne aduce mai aproape de lucrurile care contează cu adevărat pentru noi, fie că este vorba de viaţa personală, interpersonală sau socio-profesională.

Pentru mine, această vară a fost una în care am reflectat foarte mult la viaţa şi la munca mea şi îmi este mai clar ca niciodată drumul pe care vreau să merg mai departe, drumul pe care l-am construit cu trudă multă, dar şi cu o pasiune aproape nepământeană :). După ce am experimentat de-a lungul anilor în cadrul (psiho)terapiilor individuale, workshopurilor de tot soiul şi am studiat varii sisteme şi metode terapeutice, ştiu că vreau să aprofundez psihoterapia corporală şi să o dezvolt în România. E lucrul în care cred cel mai mult şi ştiu că e calea care te aduce cu adevărat cătretine :).

Acest program formativ este pentru mine un vis devenit realitate. Am lucrat cu Amara şi Gerd individual, în grup, am participat la prelegerile şi la trainingurile lor şi am avut marea şansa să îi cunosc dincolo de activităţile profesionale. Sunt doi maeştri şi doi oameni excepţionali, şi o spun pentru că am întâlnit de-a lungul carierei mele mulţi terapeuţi, profesori şi guru, însă nicio „întâlnire” nu m-a impresionat în maniera în care a făcut-o contactul cu cei doi.

La trainingurile celor doi terapeuţi au participat de-a lungul timpului terapeuţi consacraţi din Bucureşti şi din Școala SPER, care au fost de fiecare dată realmente impresionaţi de profunzimea abordării şi de profesionalismul lor.

11692638_297633123693767_1890247218856284484_n

Puteți citi câteva feedbackuri aici.
Este o mare şansă de a participa la acest program formativ şi restructurativ pe care ni-l oferă cu atâta dăruire, căldură şi măiestrie acest cuplu terapeutic de top.

Știu că înscrierea la un nou program formativ presupune un efort din partea voastră, dar, după părerea mea, este cea mai bună investiţie pe care o puteţi face în voi şi în formarea voastră. Iar acest training va face diferenţa atât în practica voastră din cabinet, cât şi în viaţa voastră personală.

Voi reveni cât de curând cu descrierea programului şi cu alte detalii importante.

Ce vă pot spune acum este că programul are 160 de ore de formare şi se va desfăşura în perioada octombrie 2016 – decembrie 2017.

Vor fi 8 întâlniri (8 weekenduri) a câte 20 de ore (vineri – 4 ore, interval orar 17:00 – 21:00; sâmbătă – 8 ore, interval orar 10:00 – 18:00; duminică – 8 ore, interval orar 10:00-18:00).

Se vor oferi credite de formare profesională continuă.

Va fi o abordare centrată pe lucru corporal intensiv, care va include mişcare, atingere, voce, respiraţie profundă, meditaţie, dramaterapie, metode de lucru sistemic şi hipnoză. Fiecare atelier presupune lucru individual, în diade, în grupuri mici şi în sesiuni deschise întregului grup, şi va include dezvoltare personală, studii de caz, demonstraţii cu privire la maniera de utilizare a metodelor şi o parte teoretică.

Printre module se numără: „Corp, respiraţie, energie”, „Deschiderea inimii – conexiune şi atingere terapeutică”, „Lucrul cu energiile sexuale”, „Psihoterapie corporală pre- şi perinatală”.

Despre Amara și Gerd și evenimentele susținute de ei în România am mai scris aici și aici.

Iar aici și aici găsiți cele două interviuri cu cei doi terapeuți.

Orice ai alege, alege să mergi mai departe cătretine. 🙂

6 Comments Add yours

 1. Adelaida says:

  Buna ziua, numele meu este Adelaida. As dori sa ma inscriu la acest curs. (sunt medic si psihoterapeut). M-ar interesa sa stiu cat de mare v-ati propus sa fie grupa (ce numar de persoane, sigur, aproximativ) si daca ati stabilit locul de desfasurare.
  multumesc mult pentru raspunsuri, va doresc un weekend placut.

  Liked by 1 person

  1. Programul se va desfasura in Bucuresti. Nr maxim de persoane este 20. Va asteptam cu drag!

   Like

   1. Adelaida says:

    Multumesc pentru precizarea legata de grup. Va intrebam de locul de desfasurare pentru ca speram sa nu fie Hermitage. 🙂

    Like

   2. Locatia va fi comunicata uterior si nu va fi Hermitage.

    Like

 2. Mirela says:

  Care este pretul?

  Liked by 1 person

  1. Multumim pt interes.
   INVESTIȚIA este de 5600 RON. Taxa se achită in 6 rate.
   – Reduceri:
   · 10%reducere pentru cursanți și absolvenții Institutului Sper(5040 RON)
   · 15% reducere pentru cei care achită achită integral toată suma sau în două tranșe = 4760 RON
   · Reducerile nu se cumulează.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s