Workshop ”MIȘCAREA VIEȚII – un weekend de dans conștient (cele 5 ritmuri)”, 17-19 iunie 2016, București

12963843_341166729340406_3460809075553961604_nJo Hardy (UK), un specialist de marcă în domeniul psihoterapiilor corporale, revine în România și va susține la București, în perioada 17-19 iunie 2016, workshopul:
MIȘCAREA VIEȚII – un weekend de dans conștient (cele 5 ritmuri)

Aflați mai multe lucruri despre Jo și munca ei accesând materialul video de aici,

sau prezentarea realizată de Jo pentru publicul celei de-a șaptea ediţii a Conferinţei de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare, conferinţa organizată de Societatea de Psihoterapie Experienţială Română (Institutul SPER),disponibilă în 3 părți aici, aici și aici.

Mai multe detalii găsiți mai jos sau pe pagina de facebook a evenimentului:https://www.facebook.com/events/791320967671054/

Vă așteptăm cu drag!

12718092_341167516006994_8917835919528071334_n (1)

DESCRIEREA WORKSHOPULUI:
Avem capacitatea de a iubi toate lucrurile: experienţele noastre, umbra noastră, oamenii, toate fiinţele. Trăim, însă, într-o perioadă a schimbărilor masive şi imprevizibile, o perioadă în care imperativul cultural și social de a nu ne accepta și iubi așa cum suntem, de a ne transforma în altcineva, a devenit viral.

Mulţi dintre noi trăiesc izolarea, neajunsurile, neputința, dorinţa de a fi văzuţi altfel decât sunt şi ajungem să ne deconectăm de ceilalți, cu toate că avem nevoie de apropiere și acceptare.
Atunci când dansăm, relaţionăm, ne conectăm cu noi înșine, învăţăm să ne deschidem şi să ne adâncim în înţelepciunea corpului şi a inimii noastre; este un act de iubire și de acceptare care ne conduce dincolo de rezistenţele noastre, de minţile noastre adeseori distrase, într-un spațiu al misterului, creativităţii şi vitalității.

Cele 5 Ritmuri invită la mişcări improvizate, nu prescrise, la mişcări autentice, care ne deschid în fața propriului nostru dans, unic şi creativ. Aceste ritmuri sunt porţi ale comunicării cu noi înșine, care ne ajută să explorăm o paletă bogată de mișcări și care facilitează o relaţionare mai profundă cu propriul nostru corp, cu înţelepciunea inimii şi a sufletului nostru.

Acest weekend reprezintă o introducere în practica celor 5 Ritmuri, dar şi o oportunitate deosebită de a aprofunda această tehnică și de a ne bucura de dans într-o întâlnire inedită cu ceea ce suntem cu adevărat. Dialogul inimilor şi împărtăşirea ne vor permite să ne facem cunoscute şi să fim martori delicaţi ai poveştilor, provocărilor şi revelaţiilor noastre.

DESCRIEREA FACILITATORULUI:
Jo Hardy este acredită ca psihoterapeut supervizor mindfulness, specializat în psihoterapie psiho-spirituală şi corporală și are 25 de ani de experiență în practica individuală privată. De 12 ani este membru senior şi trainer în programul de masterat de Procese de Bază ale Psihoterapiei la Karuna Institute, UK.
Este profesor acreditat pentru cele 5 Ritmuri, atât la Nivelul Valuri, cât şi la Nivelul Bătăilor Inimii, este membru al consiliului profesoral – Şcoala de Sănătate a Mişcării. În prezent, călătoreşte oferind workshop-uri de dans şi explorare conştientă în China, Taiwan, Grecia, Suedia, Germania, Spania, Elveţia şi Marea Britanie. Oferă, de asemenea, coaching personal şi profesional.

PROGRAM:
Vineri: 19:00-21:30
Sâmbătă: 10:00-18:00
Duminică: 10:00-18:00

ÎNSCRIERE:
Pentru înscrieri și informații suplimentare vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail: sperpsi@gmail.com.

Confirmarea locurilor se face în ordinea achitării taxei de participare.
Vă rugăm să trimiteți dovada achitării taxei la adresa de e-mail sperpsi@gmail.com însoțită de numele dvs, profesia, afilierea instituțională, nr de telefon, cnp, adresa (datele de facturare).

Taxa se achită în contul:
IBAN: RO 51 RNCB 0081 0105 8423 0001
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, Sucursala Izvor
SC. SPER Unific Transform SRL

(pe ordinul de plată vă rugăm specificați ”taxă ws 5 ritmuri”)
Înainte de a face plata vă rugăm să ne scrieți în prealabil pe mail.

DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 31 mai 2016

LOCAȚIA: Hermitage.urban spiritual hub

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s