Workshop ”DRAGOSTE ȘI SEXUALITATE – LUCRUL CU ENERGIILE VITALE”, 23-24 iulie 2016

12688253_10153948230863188_1683812251433794834_nPe oamenii aceştia doi îi iubesc. O să ziceți că-i strategie de marketing. Mărturisesc că aș fi fericită să am șansa de a organiza astfel de evenimente de suflet mai des. Dincolo de orice activitate de promovare, e vorba de recunoștință și admirație pură.
I-am întâlnit pe cei doi specialiști acum câțiva ani, la conferința SPER, care, anul acesta, a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Vă dezvălui faptul că n-a fost chimie la prima vedere, și asta doar pentru că aveam barierele mele pe atunci (slavă cerului că am scăpat de ele!). Însă, când a venit prima dată Amara către mine, am înțeles că femeia aceasta, care își poartă cu atâta lejeritate istoria personală pe chip, avea să mă pună în contact cu fațete nebănuite ale ființei mele.
Gerd e deopotrivă special, amuzant și cu o profunzime cum rar ai şansa să cunoști. Întâlnirea cu cei doi e o experiență de genul celei care te scoate din tine și te așază la loc, într-un fel magic și absolut încântător (dacă te lași, desigur).
Împreună fac un cuplu terapeutic cum nu prea ai norocul să vezi. Sunt amuzanți, au o strălucire care luminează orice încăpere (mai ales pe cele interioare) și o chimie copleșitoare. Sunt niște oameni excepționali și terapeuți de top. Sunt mai tineri, mai actuali și mai proaspeți decât mulți dintre noi, cei de 30+. E o adevărată șansă să-i întâlnești. Nu i-aș (mai) rata pentru nimic.
Ai ocazia să te (re)întâlnești cu ei la workshop-ul ”DRAGOSTE ȘI SEXUALITATE – LUCRUL CU ENERGIILE VITALE”, din weekend-ul 23-24 iulie 2016.

Mai multe detalii găsiți mai jos sau pe pagina de facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1724352371184205/
Ne (re)întâlnim în curând!

12524054_328286730628406_4720585905340167895_nDESCRIEREA WORKSHOPULUI:

În acest workshop experiențial, ne vom juca cu fluxul energetic interior al vieții și cu fluxul energiei dintre noi, ca indivizi. Participanților le vor fi introduse diferite metode mindful bazate pe lucrul energetic în psihoterapia corporală, cu scopul de a experimenta o altă perspectivă asupra sexualității, conștientizării și dragostei. Diferitele tematici de viață care pot ieși la suprafață pot fi observate în interior, lucrate în perechi sau în mijlocul întregului grup.

 “În corpul tău există un curent electric subtil, foarte subtil. Și cu cât acesta este mai subtil, cu atât merge mai în profunzime. Nu este foarte vizibi. Cercetătorii susțin că dacă am pune laolaltă toată electricitatea din corpul tău, am putea aprinde cinci lumânări” Osho
DESCRIEREA FACILITATORILOR:
Prof. Univ. Dr. Amara Renate Eckert este cadru didactic la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Darmstadt, Germania, Preşedinte al Senatului Universităţii din Darmstadt; competențe în Gestalt terapie, psihoterapii corporale, psihologie pre- și perinatală și programare neurolingvistică.
Prof. Gerhard Fichtner, studiu şi experienţă în psihoterapie corporală şi Shiatsu, presopunctură şi vindecări divine. Docent în echipa de cadre didactice a Academiei Germane pentru psihomotrică începând din 1989. Coordonarea trainingului „terapie prin conştientizarea simţurilor (SET)” – în Institutul IBP, Winterthur/ CH.
PROGRAM:
Sâmbătă și duminică: orele 10:00 – 18:00
Numărul de locuri este limitat.
CREDITE: Se vor oferi 16 credite de formare profesională.
INVESTIȚIE:
· 700 lei
· 600 lei (15% reducere) pentru cei dintre dvs. care v-ați înscris în avans la ws de o zi și doriți să participați la acesta de 2 zile (veți achita doar diferența de 200 lei)
· 455 lei (30% reducere) pentru cursanții de la programul de Psihosexologie (cei dintre dvs. care v-ați înscris în avans veți achita doar diferența de 175 lei)
ÎNSCRIERE:
Pentru înscrieri și informații suplimentare vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail: sperpsi@gmail.com.
Confirmarea locurilor se face în ordinea achitării taxei de participare. Înainte de a face plata vă rugăm să ne scrieți în prealabil pe mail.
Vă rugăm să trimiteți dovada achitării taxei la adresa de e-mail sperpsi@gmail.com însoțită de numele dvs, profesia, afilierea instituțională, nr de telefon, cnp, adresa (datele de facturare).
Taxa se achită în contul:
ASOCIAŢIA S.P.E.R.
Bucureşti, Splaiul Independenței, nr 17, sector 5
CF 9590762
Decizia civila 60/1997
Cod IBAN: RO RNCB 0081010455880001
BCR Izvor
(pe ordinul de plată vă rugăm specificați ”taxă ws dragoste si sexualitate”)
DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 17 iulie.
LOCAȚIA: Hermitage.urban spiritual hub.
Vă așteptăm cu drag!

3 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s